Даваме зелена светлина за Македония! Премиерът има нашите гласове. Това заяви

...
Даваме зелена светлина за Македония! Премиерът има нашите гласове. Това заяви
Коментари Харесай

Борисов изненада Промяната! Даде зелена светлина

Даваме зелена светлина за Македония! Премиерът има нашите гласове. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на ексклузивен брифинг в централата на партията.

Свидетели сме на един нерешителен министър председател!, сподели Борисов.

" Френското предложение за Северна Македония е доста положително. Вярвам на Макрон и на Европейски Съюз ", зааяви Борисов.

„ Както дадох обещание в събота, запознахме се с текстовете от плана на решение на Съвета на Европейски Съюз и преговорната рамка за РСМ и Албания. И би трябвало да ви кажа, че текстът е фактически доста добър. В него са включени всички опасения и страхове и това, което касае България. Аз имам вяра на президента Макрон, имам вяра и на Европейска комисия. До този миг всичко, което се е случило като положително за България, е с помощта на Европейски Съюз ", съобщи Бойко Борисов.

Аз се наслушах през вчерашния ден на смелчаци. Премиерът и ръководещото болшинство взимат тежки и непопулярни решения. Когато се отстоява правилото, а той е, че сега Европа, Западът, НАТО желаят разширението на Западните Балкани... И фактически не мога да си показва по какъв начин министър председателят споделя, че не е чел най-важната тематика за България. А през вчерашния ден още веднъж излъга, че ще отиде на съвет, ще упрекна ГЕРБ и опозицията, че някой му пречи да внесе предложение от Министерски съвет в Народното събрание. Защо е този боязън?! Нали е доста самоуверен, от кого се опасява?, попита водачът на ГЕРБ.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР